Reliver proprietary blend of ingredients helps flush toxins out of your body while melting away stubborn fat layers that inhibit liver functioning properly – Reliver ara.

Formula Reliver ara: Herbs that Support Liver Health This formula utilizes several herbs known to promote liver health, such as turmeric root, red raspberry, jujube seeds, berberine, chanca piedra and dandelion root. These contain antioxidants to combat oxidative stress, boost metabolism and ensure healthy liver functioning as well as promote digestive wellness and lower cholesterol levels.

Előnyök

Reliver Pro tartalmaz a természetben előforduló aminosav n-acetil-L-cisztein, hogy támogassa a máj egészségét, különösen javítja a képességét, hogy metabolizálja a koleszterin és enzimeket termelnek, hogy feloldja az epekő. Továbbá a vizsgálatok azt is kimutatták, hogy hatékonyan megakadályozza a zsír felhalmozódását a májban, valamint javítja a lipidprofilokat – mindeközben támogatja a máj jobb működését és potenciálisan csökkenti a nem alkoholos zsírmájbetegség kockázatát és javítja az általános jólétet.

A Reliver Pro más összetevőket tartalmaz, mint például a zeller és a pitypang gyökér kivonat. A zeller természetes diuretikumként szolgál, segít csökkenteni a vízvisszatartást, amely egyébként hozzájárulhat a máj lassúságához; míg a pitypanggyökér széles körben ismert a májfunkció méregtelenítéséről és az oxidatív károsodások elleni védelemről. Végül a karbamid-ciklus támogatása.

A Reliver Pro legfontosabb összetevője a kaktuszgyökérről kimutatták, hogy segíti a májat a mérgező vegyi anyagok lebontásában. A kaktusz gyökerei az Adriaticin nevű összetevőt is tartalmazzák, amely bebizonyította, hogy képes különböző egészségügyi állapotok és betegségek kezelésére.

A Reliver Pro fekete ribizli és hibiszkusz kivonatokat tartalmaz, amelyek elvezetési tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek csökkenteni a szervezetben a folyadékretenciót, valamint a pitypang gyökérkivonatot a májfunkció fokozása és az alkoholmentes zsírmájbetegség elleni küzdelem érdekében. Továbbá a Reliver Pro gyártója betartja a helyes gyártási gyakorlatokat (GMP), garantálva a biztonságos és hatékony kiegészítőket.

Adagolás

A Reliver két kapszulát és két lágy gélt tartalmazó csomagolásban kapható, amelyeket naponta háromszor kell bevenni, amíg a tünetek enyhülnek; ezt követően napi kétszer egy csomag ajánlott kezelésként. A Reliver hibiszkusz, Alisma és fekete ribizli kivonatokból készül, amelyek leeresztő, vízvisszatartó és ödémaellenes tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezenkívül a Reliver fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező gyógynövényeket is tartalmaz a kiegészítő támogatás érdekében. Az FDA előírásai előírják az étrend-kiegészítő cégek számára, hogy jelentsék a termékeikkel kapcsolatos súlyos nemkívánatos eseményeket, míg a fogyasztói panaszok segítenek azonosítani a potenciálisan veszélyeseket. Az étrend-kiegészítőkkel és azok biztonságával kapcsolatos további információkért látogasson el az NIH étrend-kiegészítők irodájába.

Mellékhatások

Az étrend-kiegészítők mellékhatásokat okozhatnak, bár ezek általában enyhék. Ha bármilyen súlyos mellékhatást tapasztal a szedés során, kérjük, értesítse az egészségügyi szolgáltatót, mivel ezek zavarhatják a gyógyszereket, a laboratóriumi vizsgálatokat vagy a műtéti eljárásokat, és potenciálisan károsak lehetnek. Fontos tájékoztatni őket arról is, hogy vannak-e allergiák az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban, valamint bármilyen egészségügyi állapota van, például vérszegénység vagy terhesség.

A Reliver Pro olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek a fogyásban és az egészséges máj fenntartásában. Ezek az összetevők elősegítik a véráramlást a szervbe, és kiürítik a toxinokat, feloldva a zsírrétegeket körülötte. Továbbá, a Reliver Pro támogatja az emésztés egészségét, valamint az agy működését.

A Reliver Pro növényi kivonatokból és egzotikus tápanyagokból áll, amelyek kifejezetten a máj egészségének támogatására szolgálnak. Tele antioxidánsokkal, amelyek csökkentik az oxidatív stresszt, helyreállítják az anyagcserét és növelik a vérkeringést, ez a kiegészítés az első a maga nemében kínál méregtelenítő összetevők, mint a kurkuma gyökér, vörös málna, zsidótövisbogyó magok, berberin és chanca piedra – plusz L-cisztein, amely növeli a májfunkciót, miközben véd a szén-tetraklorid vagy acetaminofen túladagolás toxicitás.

A Reliver Pro online megvásárolható a hivatalos honlapján keresztül 69 dollárért, 60 napos pénz-visszafizetési garanciával és két bónusz termékkel együtt, tömeges kedvezményeket is kínálnak, vagy feliratkozhat a szállítási és feldolgozási díjak megtakarítására; a Reliver Pro elfogadja a főbb hitelkártyákat fizetésként, és biztonságos fizetési folyamatokkal rendelkezik, valamint a jól tájékozott ügyfélszolgálati képviselőkkel telefonon és e-mailben az ügyfélszolgálat számára, ha bármilyen probléma merül fel.