Polityka prywatności

Polityka prywatności

Jakie informacje zbieramy?

Zbieramy od Ciebie informacje, gdy rejestrujesz się na naszej stronie, składasz zamówienie lub subskrybujesz nasz newsletter.

Przy zamawianiu lub rejestracji na naszej stronie, w stosownych przypadkach, możesz zostać poproszony o podanie: imienia i nazwiska lub adresu e-mail. Możesz jednak odwiedzać naszą witrynę anonimowo.

Do czego wykorzystujemy Twoje dane?

Wszelkie informacje, które od Ciebie zbieramy, mogą zostać wykorzystane w jeden z następujących sposobów:

Przetwarzanie transakcji

Twoje informacje, zarówno publiczne, jak i prywatne, nie będą sprzedawane, wymieniane, przekazywane ani przekazywane żadnej innej firmie z jakiegokolwiek powodu, bez Twojej zgody, z wyjątkiem wyraźnego celu dostarczenia zamówionego produktu lub usługi.

Aby wysyłać okresowe e-maile

Adres e-mail podany w celu realizacji zamówienia może być używany do wysyłania informacji i aktualizacji dotyczących zamówienia, a także do otrzymywania okazjonalnych wiadomości firmowych, aktualizacji, powiązanych informacji o produktach lub usługach itp..

Uwaga: jeśli w dowolnym momencie zechcesz zrezygnować z otrzymywania przyszłych e-maili, na dole każdego e-maila umieścimy szczegółowe instrukcje anulowania subskrypcji..

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Jak chronimy Twoje dane?

Wdrażamy różnorodne środki bezpieczeństwa, aby zachować bezpieczeństwo Twoich danych osobowych podczas składania zamówienia lub wprowadzania, przesyłania lub uzyskiwania dostępu do Twoich danych osobowych.

Oferujemy korzystanie z bezpiecznego serwera. Wszystkie dostarczone informacje wrażliwe / kredytowe są przesyłane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL), a następnie szyfrowane w naszej bazie danych dostawców bram płatniczych, aby były dostępne tylko dla osób upoważnionych ze specjalnymi prawami dostępu do takich systemów i są zobowiązane do zachowania poufności informacji.

Po transakcji Twoje prywatne informacje (karty kredytowe, numery ubezpieczenia społecznego, dane finansowe itp.) Nie będą przechowywane na naszych serwerach.

Czy używamy plików cookie?

#CRYPTO BROKERSBenefits

1

eToro
Best Crypto Broker

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

2

Binance
Cryptocurrency Trading


VISIT SITE
  • ? Your new Favorite App for Cryptocurrency Trading. Buy, sell and trade cryptocurrency on the go
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

#BITCOIN CASINOBenefits

1

Bitstarz
Best Crypto Casino

VISIT SITE
  • 2 BTC + 180 free spins First deposit bonus is 152% up to 2 BTC
  • Accepts both fiat currencies and cryptocurrencies

2

Bitcoincasino.io
Fast money transfers


VISIT SITE
  • Six supported cryptocurrencies.
  • 100% up to 0.1 BTC for the first
  • 50% up to 0.1 BTC for the second

Tak (pliki cookie to małe pliki, które witryna lub jej usługodawca przesyła na dysk twardy komputera za pośrednictwem przeglądarki internetowej (jeśli zezwalasz), która umożliwia witrynom lub systemom usługodawców rozpoznanie przeglądarki oraz przechwycenie i zapamiętanie pewnych informacji

Używamy plików cookie, aby pomóc nam zapamiętać i przetworzyć pozycje w Twoim koszyku oraz zrozumieć i zapisać Twoje preferencje na przyszłość.

Czy ujawniamy jakiekolwiek informacje stronom zewnętrznym??

Nie sprzedajemy, nie handlujemy ani w żaden inny sposób nie przekazujemy stronom trzecim Twoich danych osobowych. Nie dotyczy to zaufanych stron trzecich, które pomagają nam w prowadzeniu naszej strony internetowej, prowadzeniu naszej działalności lub obsłudze Ciebie, o ile strony te zgadzają się zachować poufność tych informacji. Możemy również ujawnić Twoje informacje, jeśli uważamy, że jest to właściwe dla zachowania zgodności z prawem, egzekwowania naszych zasad dotyczących witryny lub ochrony naszych lub innych praw, własności lub bezpieczeństwa. Jednak nieosobowe informacje o odwiedzających mogą być przekazywane innym stronom w celach marketingowych, reklamowych lub innych.

Linki stron trzecich

Czasami, według naszego uznania, możemy umieszczać lub oferować produkty lub usługi stron trzecich na naszej stronie internetowej. Te witryny osób trzecich mają oddzielne i niezależne polityki prywatności. W związku z tym nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za treść i działania tych witryn, do których prowadzą łącza. Niemniej jednak staramy się chronić integralność naszej witryny i mile widziane są wszelkie opinie na temat tych witryn.

Zgodność z kalifornijską ustawą o ochronie prywatności online

Ponieważ cenimy Twoją prywatność, podjęliśmy niezbędne środki ostrożności, aby zachować zgodność z kalifornijską ustawą o ochronie prywatności w Internecie. Dlatego nie będziemy rozpowszechniać Twoich danych osobowych osobom trzecim bez Twojej zgody.

Zgodnie z kalifornijską ustawą o ochronie prywatności online wszyscy użytkownicy naszej witryny mogą wprowadzać zmiany w swoich informacjach w dowolnym momencie, logując się do swojego panelu sterowania i przechodząc do strony „Edytuj profil”.

Zgodność z ustawą o ochronie prywatności dzieci w Internecie

Przestrzegamy wymogów COPPA (ustawy o ochronie prywatności dzieci w Internecie), nie zbieramy żadnych informacji od osób poniżej 13 roku życia. Nasza strona internetowa, produkty i usługi są skierowane do osób w wieku co najmniej 13 lat.

Tylko polityka prywatności online

Niniejsza polityka prywatności online dotyczy tylko informacji gromadzonych za pośrednictwem naszej strony internetowej, a nie informacji gromadzonych offline.

Regulamin

Odwiedź również naszą sekcję Warunki, w której opisano korzystanie, zastrzeżenia i ograniczenia odpowiedzialności regulujące korzystanie z naszej witryny internetowej pod adresem https://blockonomi.com/terms-conditions

Twoja zgoda

Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na naszą politykę prywatności online.

Zgodność z RODO

Aby zachować zgodność z nowym Przepisy RODO dla użytkowników z Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG) wprowadziliśmy pewne zmiany w naszej witrynie internetowej.

Zostaniesz teraz zapytany, czy chcesz zachować swój adres e-mail i imię i nazwisko podczas komentowania. Jeśli wybierzesz opcję Tak, plik cookie zostanie zapisany na Twoim komputerze, aby móc Cię zidentyfikować następnym razem, gdy będziesz komentować. Jeśli zostawisz komentarz, komentarz i jego metadane zostaną zachowane na czas nieokreślony. Dzięki temu możemy automatycznie rozpoznawać i zatwierdzać wszelkie dalsze komentarze zamiast trzymać je w kolejce moderacji.

W przypadku użytkowników, którzy zarejestrują się na naszej stronie internetowej (jeśli istnieją), przechowujemy również dane osobowe, które podają w swoim profilu użytkownika. Wszyscy użytkownicy mogą w dowolnym momencie wyświetlać, edytować lub usuwać swoje dane osobowe (z wyjątkiem sytuacji, gdy nie mogą zmienić swojej nazwy użytkownika). Administratorzy serwisu mogą również przeglądać i edytować te informacje.

Blockonomi może przetwarzać Twoje dane osobowe, ponieważ:

  • Musimy zawrzeć z Tobą umowę
  • Dałeś nam na to pozwolenie
  • Przetwarzanie leży w naszych uzasadnionych interesach i nie jest nadrzędne w stosunku do Twoich praw
  • Do celów przetwarzania płatności
  • Przestrzeganie prawa

Prawa do ochrony danych (RODO)

Jeśli jesteś mieszkańcem Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG), masz pewne prawa do ochrony danych. Blockonomi dąży do podjęcia rozsądnych kroków, aby umożliwić Ci poprawienie, zmianę, usunięcie lub ograniczenie wykorzystania Twoich danych osobowych.

Jeśli chcesz być poinformowany, jakie dane osobowe o Tobie posiadamy i jeśli chcesz, aby zostały one usunięte z naszych systemów, skontaktuj się z nami.

W pewnych okolicznościach przysługują Ci następujące prawa do ochrony danych:

  • Prawo do dostępu, aktualizacji lub usunięcia informacji, które posiadamy na Twój temat. O ile to możliwe, możesz uzyskać dostęp, zaktualizować lub zażądać usunięcia swoich danych osobowych bezpośrednio w sekcji ustawień konta. Jeśli nie możesz samodzielnie wykonać tych czynności, skontaktuj się z nami, aby uzyskać pomoc.
  • Prawo do sprostowania. Masz prawo do sprostowania swoich danych, jeśli są one niedokładne lub niekompletne.
  • Prawo do sprzeciwu. Masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych.
  • Prawo do ograniczenia. Masz prawo zażądać ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych.
  • Prawo do przenoszenia danych. Masz prawo do otrzymania kopii informacji, które posiadamy na Twój temat, w ustrukturyzowanym, nadającym się do odczytu maszynowego i powszechnie używanym formacie.
  • Prawo do wycofania zgody. Masz również prawo do wycofania swojej zgody w dowolnym momencie, gdy Niche Site Project polegał na Twojej zgodzie na przetwarzanie Twoich danych osobowych.

Pamiętaj, że możemy poprosić Cię o zweryfikowanie Twojej tożsamości przed udzieleniem odpowiedzi na takie prośby.

Masz prawo złożyć skargę do organu ochrony danych w związku z gromadzeniem i wykorzystywaniem przez nas Twoich danych osobowych. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z lokalnym organem ochrony danych w Europejskim Obszarze Gospodarczym (EOG).

Zmiany w naszej Polityce prywatności

Jeśli zdecydujemy się zmienić naszą politykę prywatności, zaktualizujemy poniżej datę modyfikacji Polityki prywatności.

25 maja 2018: Dodano zgodność z RODO

Kontakt z nami

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące niniejszej polityki prywatności, możesz skontaktować się z nami, korzystając z poniższych informacji.

Blockonomi

Kooc Media Ltd..

Dom Międzynarodowy,

61 Mosley Street, Manchester,

M2 3 HZ

UK

[email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map